workimg

 

ФЛОРАЖИН вагинални овули
 
Контролират и поддържат естественото равновесие на вагиналната флора.
Възстановяват физиологичното рН. Имат успокоително действие.
 
ФЛОРАЖИН вагинални овули подпомагат поддържането на естествения баланс на рН и намаляват опасността от неприятно усещане и дразнене. Балансът на рН на влагалището може да бъде нарушен от използване на неподходящ сапун или настъпване на хормонални промени, особено около времето на менструалния цикъл и лечение с антибиотици.
 
ФЛОРАЖИН вагинални овули е оригинална разработка за поддържане и възстановяване на нормалната бактериална флора на вагиналната лигавица.
 
ФЛОРАЖИН вагинални овули съдържат:
• Лизати на лактобацили, стабилизирани в растителен извлек (6 вида: Bulgaricus, Biphidus, Termophilus, Plantarum, Casei) с “усилващ ефект” за задържане развитието на патогенни видове бактерии (също, в зависимост от различни субективни ситуации) и поддържане на физиологично рН (4– 4,5) на влагалищната лигавица.
• Глицериди на пшенични кълнове със зарастващо и реепителизиращо действие върху дълбоките слоеве на епитела на влагалищната лигавица.
• Витамин С в стабилизирана форма със защитно действие на епитела.
• Млечна киселина - допринася, заедно с витамин С, за поддържане кисело рН във влагалището.
• Екстракт от морски водорасли с успокоително и противодразнещо действие, което намалява необходимостта от чесане.
 
ВНИМАНИЕ: Жълтото оцветяване на горната част на овулата се дължи на наличието на лактобацили и не променя доброто качество на продукта.
 
Препоръчваме настоятелно едновременно използване на ФЛОРАЖИН вагинални овули с: ФЛОРАЖИН за вагинална промивка промивка и ФЛОРАЖИН течен сапун.
 
ОПАКОВКА:

6 вагинални овули с лактобацили, всяка по 2г.

 

Производител: So.Se.PHARM s.r.l, Италия