workimg

 

ФЛОРАЖИН Сребро
 
Вагинална пяна. Шише 50 мл.
Уникална формула под форма на пяна, съдържаща съставки със специфични свойства: хиалуронова киселина (като натриева сол), екстракт от житни кълнове, колоидно метално сребро.
 
Хиалуроновата киселина е естествен продукт, чиято концентрация зависи от възрастта; същата стимулира фибробластите като допринася за развитие на съединителната тъкан. Това нейно специфично свойство, както и успокоителното й действие, допринасят за възстановяване на кожата.
 
Тънък слой хиалуронова киселина покрива лигавицата на влагалището като образува естествена преграда и подобрява процеса на зарастване, при което изчезват зачервявания, дразнене и претриване на влагалищната лигавица.
 
Металното сребро под колоидна форма, е известно като най-старото и надеждно средство за унищожаване на микроби (“убива” над 650 микроби). Няма мирис, вкус и има много меко въздействие върху чувствителни тъкани.
 
Екстракт от житни кълнове, обогатен с витамин Е, е естествено хидратиращо и еутрофично масло с омекотяващо и антиоксидантно действие.
 
ФЛОРАЖИН Сребро е особено подходящ като добавка при диатермо коагулация, лазерна терапия и криотерапия.
 
ДА СЕ РАЗКЛАЩА ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА!
 
НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:
1-2 апликации дневно. Канюлата се вкарва в шишето като горната част на цилиндъра се държи насочена надолу. Заема се удобно положениеи канулата се въвежда във влагалището на дълбочина около 5см; след това се натиска в продължение на 4-5 секунди. Канюлата може да се използва отново след изплакване с гореща вода.
 
ВНИМАНИЕ: Опаковката е под налягане. Да се предпазва от пряка слънчева светлина и да не се излага на температура над 50˚С. Да не се продупчва или подлага на изгаряне, дори след употреба. Да се държи на страна от източник на горене.
 
Да не се изпарява на пламък или върху нажежени предмети.
Да се избягва пушене. Да се държи на места, недостъпни за деца.
 
ОПАКОВКА:

Едно (1) шише от 50 мл + четири (4) канюли.

 

Производител: So.Se.PHARM s.r.l, Италия